easy web maker


RAGBI ZA SVE

Ragbi je napredovao do profesionalnog nivoa i prihvatio novo doba, ali je zadržao i tradiciju rekreativne igre. Naša ideja i želja je približiti ragbi svima. Također, ragbi je s pravom ponosan na svoju sposobnost zadržavanja visokih standarda sportskog i etičkog ponašanja te poštene igre. Uz poticanje hrabrosti, entuzijazma, solidarnosti, odanosti i sportskog duha, jedan od ključnih elemenata u razvoju je i disciplina koja nas uči i omogućuje nam uživanje na terenu i izvan njega. Ragbi je prilagođen svim uzrastima bez obzira na spol i dob. Glavni cilj nam je uz zaštitu igrača i promicanje odnosno unapređenje ragbi igre kroz učenje i zabavu te razvoj zdrave i poptuno izgrađene osobnosti igrača. Osim dobre volje i strpljenja, za sudjelovanje vam je potrebna sportska oprema za dvoranu (tenisice, kratke hlaćice i majica) ili igralište na otvorenom (kopačke, kratke hlačice ili duga sportska trenirka te kratka ili duga sportska majica ovisno o vremenskim uvjetima). 

TERMINI

Poduku ragbija održavamo u Novom Zagrebu na nekoliko lokacija u ljetnom i zimskom rasporedu. U zimskom rasporedu možete nas pronaći u školskim sportskim dvoranama u Novom Zagrebu - Utrina, dvorana OŠ "Mladost" u 17 sati i Travno, dvorana OŠ "Gustav Krklec" u 18 sati. U ljetnom periodu aktivnosti za početnike svih uzrasta održavamo srijedom i petkom i nedjeljom u 18 sati u - klikni sportskom parku - u ulici Božidara Magovca iza Mamutice u naselju Travno u Novom Zagrebu. 

TRENERI

Glavni koordinator razvoja ragbi igre u ragbi klubu Novi Zagreb, dugogodišnji trener ragbija i sportski entuzijast je gospodin Zdravko Mijić. Od igračih dana ostao je predan razvitku i unapređenju ragbi igre u Hrvatskoj. Misija mu je promoviranje ragbi sporta kako bi ga učinio dostupnim i prilagođenim svima bez obzira na spol i dob te razvoj zdrave i u potpunosti izgrađene osobnosti igrača. Uz glavnog trenera, za rad s mlađim uzrastima zaduženi su i pomoćni treneri ragbija Martin Drdić i Josip Mrzljak.